ok randomz




Okej detta var alltså namnet på denna låt vi eftersökte i afton. Den låt som får flest i vår generation att röra på lemmarna och dansa i full livsglädje osv, fastän låten i sig är extremt enformig och understimulerande, men ack väl så "party".

Inser nu att jag känner igen videon som fan från forna Ztv-dagar (those were the days, alltså!) och inser även: Så. Jävla. Meningslös. Video.

Ok: en brud springer med någon väska, till synes innehållandes något slags "viktigt" eller "farligt" innehåll. En randomdude med supersnabba solbrillz följer henne var hon än springer, betraktandes från sina murar eller var han nu råkar sitta. En snubbe och en annan brud springer efter henne. Man vet inte: om de springer för att fånga henne och väskan, eller för att skydda henne. Man fattar snart; att de jagar henne.

Filmen slutar något homoerotiskt med att killen som jagar nästan hinner ikapp cheyen med väskan, vid ett tågspår, MENMENMEN; den andra cheyen fintar killen, kickar honom i ansiktet så han däckar, springer fram och kramar cheyen med väskan, och sen flyr de lyckligt tillsammans.

Till en yacht där de till synes är fett på g att kyssa varandra; för att sedan glädjas åt att snubben med de snabba solbrillorna sätter sig mitt emellan dem; och intar den maktposition han är given som man. Fullgör den hyllade heterosexuella tresamheten? (En man skall ha flera fruar?! En trekant skall innehålla en man och två kvinns?)

Wtf!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0