förbuden bara öser över'en

Cha cha bloggen, long time no see, osv. Alltså måste bara få ösa ur mig mina okristliga syndighetstankar: jag hatar att vara nypiercad i läppen! Främst är det rent allmänt sjukt jobbigt att inte få bruka nikotin eller alkohol om man nu önskar. Eller rent teoretiskt så kan man ju - men jag håller mig borta ifrån allt som försämrar läketiden (så jävla onödigt att riskera infektion, jag anser att man fan skall sköta sina oläkta piercingar). Alkohol klarar jag mig utan, och egentligen nikotin också, men saknar faktiskt att kunna ta en pluggschnuse när koncentrationen sänker sig. Eller saknar bara allmänt: möjligheten ATT snusa, om önskan så faller in.

För att inte tala om kaffet, känner bara ljuvlig kaffedoft överallt all the time. Och varför skall det vara så jävla gott och livets dryck och allt sådant där? Kan ju dricka skiten såklart, men heta drycker bör helst undvikas åtminstone första tiden man är nypiercad med oral piercing.

Så: med andra ord får inga centralstimulerande medel, gifter, eller andra livshöjande grejer brukas. Hm.

MEN, det jobbigaste av allt är bakterieförbud = hångelförbud. Alltså nu vill jag inte låta gnällig men tycker på riktigt att det är det jobbigaste. Hångelabstinensen. Det enda som jag vågar drista mig till är att få pussar på mungipan, men det ter sig rätt tråkigt i längden. Fattar ni hur svartvitt livet blir i längden när man inte för göra något av ovanstående - och dessutom inte kan få känna lite existensbetingad eufori. Jag älskar att kyssa vackra cheyer!!!!!

Ska hångla som fan i april

/Mvh deppcheyen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0