söndagstjilll

Eftersom jag är disträare än en dement virrepanna så tänkte jag göra en god gärning (hahaha skrev "göra en god hjärna" först, ännu ett tecken på min obotliga och ständiga förvirring) och påminna alla andra disträa satar där ute om att det är SISTA ansökningsdag imorgon för universitetsstudier VT 2013!

Som vanligt finns det betydligt färre intressanta kurser på vårterminen än vad det är på hösten. Blev lite besviken över att ingen kurs i Etnologi A ges, hade varit så himla peppad på att ha detta som andrahandsval. Men men, måste tänka strategiskt och välja det som kommer passa bäst in i min framtida kandidatexamen; så därmed är det väl ändå ingen störra skada skedd. Detta hopkok blev det i alla fall:
 
 
 
Lyssnar på Makthaverskan för första gången. Varför har jag missat detta guldkorn????? Det lär oss; att det är aldrig för sent. För något.
 
Kålpuddingen idag på Folkkök var himmelsk. Alltså: finns det något bättre än husmanskost översatt till veganism?
 
Är sådär jobbigt bakishungrig i kombo med illamående. Kroppen skriker efter näring men känner skräckblandad förtjusning inför att inmundiga den.


Helgen har för övrigt varit fantastisk! Har hunnit: göra en fittårta, jämföra öron, sova över i borgen, handlat ~~småcitrus~~ för blott 10 kr/kg (!!!!), varit Scharinskas medelpunkt, fått ett gayhalsband, pratat med Nanna (ja, DEN Nanna <3 ), haft någon slags fjortisfylla, druckit gott kaffe - åh så gott kaffe, varit trött, sjungit, och sett ljuset igen.
 
Dessa vackra löv, må ni aldrig försvinna

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Åh fint om det går åt skogen med allt annat för dig så kan vi gå engelska tillsammans!! Har sökt det i andra hand men lär bli det jag går då jag inte tror på en lingB tyvärr :'(

2012-10-14 @ 20:19:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0