vars e filmen

 
 
 
Må såväl Excel som SPSS brinna i helvetet, precis där urprungskällan är. Trasas sönder tills inga cyberaktiga beståndsdelar finns tillgängliga mer!
 
 
Detta är en av de ting jag slösat tid av liv på, denna vecka (observera: under tvång. Eller ja, självförvållat tvång för kursen har jag ju likväl valt själv):
 
 
 
Här ser ni tydligt att antalet doktorerande kvinnor (den gröna linjen) i Sverige ökat markant över tid, från 1970-tal till 2000-tal. Och det är ju bra, såklart. Men på riktigt, statiskik som forskningsområde är så himla livlöst och tråkigt. Var är de livsingivande, eldiga analyserna? Var kommer samhällsstrukturerna in? Och vad säger ett dyft om de mänskliga tankarna, när alla individer grupperas och döljs bakom en siffra...
 
Aldrig mer kvant.teori. Matte B-ångesten är inget jag eftersträvar åter, ett avslutat kapitel om man så vill.
 
 
Men idag är det fredag, jag har sovit ca 4 h och pluggat i tusen år. Jag har ingen öl men jag har en kropp och ett sinne och ett hjärta som slår, och vi skall baka en fittårta eller en lebbtårta eller ja, någon form av cheytårta. För att fira att vi kan skaffa kids!!!!!!!!! I vårt alldeles egna Landsting!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! He ba ryck i livmodra min!
 
Och snart är det min födelsedag. Helt värdelöst, varför bli äldre när man kan vara 4 ever yyyyoung ist. Det är ju i själva ungdomsessensen som livskärnan och hoppet förnims~~


Mvh/ fortfarande_blott_de_tjugo
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0