everyday is like sunday

Vilket antiklimax! Var så jävla taggad på TQ , förfekken var bra + mysig, befann mig i goda vänners lag, och så kommer man till fittdroskan och så suger det bara! Varför ha en klubb i en lokal som omöjligen kan vara annat än Umeås i särklass omysigaste? Avlånga middagsbord typ, för få soffor, INGENTING. Bara ett anfallsskapande stroboskop som var överdrivet till absurdum. Och jag kan verkligen verkligen verkligen inte förstå, hur det kan vara så himla svårt att åtminstone spela EN bra låt?
 
Alltså seriöst, det enda bra som gjordes under hela kvällen var när de spelade Twin Peaks-introt som sista låt. TACK, för att det blev bra, när man skulle hem.
 
Min relation till Take Queer har problematiserats ännu mer. Umeå behöver en ny gayklubb, så är det bara.
 
Plus att jag aldrig kommer sluta förvirras över att bögar alltid skall kommentera mitt utseende positivt, likt: "Dina käkben är to die för, jag önskar att jag hade sådana!", "Gud vad bra du passar i septum!" ,"Stiligt med hängslen, vad cool stil du har"  osv. Dels blir jag generad men glad såklart, komplimanger är ju alltid kul (även om jag inte behöver andras åsikt egentligen för att känna mig trygg i mig själv men, ja.) men jag undrar bara varför mitt utseende tycks dra till sig bögar? Antingen är det för att de: i och med att de i en sådan kontext, känner att de kan säga sådana komplimanger för att de vet att det inte blir objektifierande med tanke på att det inte finns en sexuell laddning i det - i och med läggningarnas krock. Eller, så har jag bara fötts med ett bögtilldragande ansikte?????

Kanske ska sadla om och bli bög. Sattan vad man sku kamma då vavava

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0