braaaaa

Undrar vem som är så skadad att den tror att en youtubefilm på en rullande LP vore givande.. Hur som helst; hittade ingen med lika bra ljudkvalitet. Fantastisk låt jag upptäckte igår, men redan hunnit lyssna på 184394789328 ggr. Det är så jag gör när jag upptäcker ny musik, lyssnar sönder det på en gång, det är väl den mest fantastiska känslan månne: att upptäcka nya skatter. Skall kika vidare på The Moody Blues, tror de kan vara något.
 
 
 
 
 
Längtar tills jag packar upp mina LP-skivor. Undrar dock hur min LP-spelare fungerar, tror att nålen kanske bör bytas. Det finns inget musiklyssnande (bortsett från liveupplevd musik, då) som kan mätas med LP-lyssnandet. Det är verkligen en aktiv procedur, främjandes själens utvecklande.
 
Har fått så himla bra hjälp idag, helt ovärdeligt inför flytten. Kan knappt bärga mig tills jag får sova första natten i mitt nya krypin <3
 
Dagen har varit lång men än är den inte slut, måste plugga vidareeee. Fast det är väl en ynnest också, att få ha massa bollar i luften samtidigt. Produktivitet är väl också viktigt i sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0