fint

Har hamnat i något konstigt mode där alla stundande teorier har tagit hela min tankeverksamhet i besittning. Igår när jag lade mig vid 03.00 och försökte sova till 06.00 innan jag gav upp (plus inte hade tid, sova är inte prio just nu) så tänkte jag bara "kön-kön-kön".
 
Jag har hatat denna termin så mycket, haft så mycket ångest, och varit så obeskrivbart less för jämnan. Men sällan har jag lärt mig så mycket, som jag gjort nu. Jag läste min B-uppsats nyligen och utvecklingen är helt enorm. En märker sällan sin egen utveckling då en är mitt uppe i det.
 
Med en stor sorg lämnar jag snart UCGS även för denna gång. Hur skulle jag kunna beskriva vad genusvetenskapen betytt för mig? Allt i hela världen. Genom den - har jag fått redskapen att förstå identiteter, förstå samhällen, kontexter, förstå att kritisera. Misstro objektivitet. Framförallt - att vara självkritiskt granskande. Att se strukturella förtryck med nya ögon. Genusvetenskapen har bidragit till mitt eget positionerande i mitt identitetssökande.
 
Feminism må vara det jag brinner mest för, av allt. Det utgör mina drömmar, mina tankar, mitt syn på världen.
 
Det utgör hela min värld. Tänk vilken ynnest det är, att finna sitt livs passion. Jag kunde inte vara mer än tacksam.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0