http://open.spotify.com/track/4zlDi0HoEiIjhHLQVHn4z9

 
 
Osminkad, ~ostylad~, men håret börjar på å bli nåt. Börjar odla en bra frisyr? Tänker låta det gro ett tag, inte klippa, kanske inte färga heller på ett tag. Så kanske det blir något side-cut-projekt senarevid. Var ju trots allt tre år sedan jag hade side-cut sist.
 
Conchen läker på bra. Igår bet jag mig ashårt i mitt vänstra läppiercingsmycke när jag åt, rakt på kulan. Trodde att min tand gått av för att det gjorde så helvetes jävla cepeont. Tur var väl det att så ej var fallet för jag har ingen tandförsäkring så det hade varit förödande:( Jag har ingen hemförsäkring heller, så idiotiskt jävla dum i huvve e jag. Detta pga  att mitt ~~ex~~ tecknade försäkringen som vi hade när vi bodde ihop. Men när vi flyttade isär så glömde jag helt enkelt ordna nytt/kanske inte brydde mig så mycket om hemmet brann upp å man dog döden.
 
Hehe skoja ba. Ska fixa det nu innan månaden är slut. Byta adress, adressändra, fixa hemförsäkring, skriva in mig på nya kursen, flytta, flyttstäda, fixa kurslitt. Ja gudars, aldrig får sinnet vila, vid den vackra sjön å den gröna skogen som en så önskar.
 
Nu ska jag se klart Boys Don't Cry, Chloë Sevigny har precis kommit in i filmen. ~~2 hot 2 handle~~
Förbereder mig på gråtkavalkad.
 
 
Trevlig avslutning på veckan önskar jag eder!

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Kolla upp om ni inte kan dela en helförsäkring när du flyttar till vbk, jag och Dennis är skrivna på samma! Tänkte he vore ju onödigt om ni alla betalade massa pengar när ni int behöv!!

Ps du skrev MAN :O :O

2013-01-14 @ 08:59:25
Postat av: Filliezz

Jo, det var ju det jag och rosy gjorde, på vbk så delar nils och molly, samt att emma och lova delar. Så vet ej hur detta fungerar, har bara hört talas om att man kan dela två? Detta tål absolut att kollas upp!

Jag vet, jag såg det nu, jag är inte så pk som en kanske skulle önska :,,,,,,,,,,,,,,,,,(

2013-01-14 @ 11:41:40
Postat av: Linnizzz

aha hm hm!! ja du får kolla upp't!

Det gör inget gummn *krami*

2013-01-14 @ 18:03:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0